Plateau maj 2019

Bolig, Livestil

Velkommen til Plateaus sommerudgave 2019

Bag ethvert smukt hjem ligger en kreativ proces. Bag ethvert smukt hjem ligger der også måneders hårdt arbejde, store økonomiske beslutninger og en lang række – ofte undervurderede – håndværksmæssige og private udfordringer.

Og forud for en lækker middag har kokken som regel et ønske om at give andre en god oplevelse. Men inden kødgryderne kommer i kog, bliver der også i højere og højere grad gjort overvejelser om, hvordan vores individuelle madvaner, indkøb og gæstemiddage påvirker dyrevelfærd, natur og klima.

Nogle af de historier fortæller vi i dette nummer Plateau.

Vi vil nemlig gerne inspirere dig ved at vise dig hele paletten af de nyeste tendenser indenfor boligliv, bosætning, mad og livsstil. Derfor taler vi med nogle af tidens mest inspirerende eksperter – både om produkter og praktiske tips – men også om de personlige udfordringer, der ofte følger med vores moderne livsstil.

I dette nummer byder vi velkommen til indretningsarkitekt Tine Hundrup, som formår at skabe helt fantastiske og personlige hjem, når hun griber sine farvekridt og tegner sine eksklusive projekter i hånden.

Vi følger fortsat boligblogger Jill Lyme, hvis ægteskab bliver udfordret gennem en ikke ubetinget sjov renovering af hendes bungalow. Veganer og madskribent Simone Jespersen giver et unikt indblik i, hvordan hun besluttede sig for at gøre noget, som hun dybest set frygtede og derefter skabte et madunivers på de sociale medier, som førte til nye, spændende opgave.

Endelig fortæller Maria om, hvordan hun tabte sig meget hurtigt ved at gå på juicekur. Arkitekt Kaare Dalmann løfter sløret for, hvorfor han valgte at bygge og bo i Herning, og du kan blive inspireret til sommerens havearbejde, udendørs maleprojekter og anlægning af hæk.

Rigtig god fornøjelse

Maria Høj Husum