Tine Hundrup – Min stil er ikke vigtig!

Bad, Bolig, Indretning, Køkken, Livestil

MIN EGEN STIL ER IKKE VIGTIG

Tine Hundrup indretter vidt forskellige hjem, som matcher beboernes individuelle smag og livsstil. Her er nul standardløsninger, og de små detaljer gør en stor forskel.

 Indretning kan være svært. Uoverskueligt. Frustrerende. De fleste, som har bygget hus eller fornyet møblementet i et rum, kender overvejelserne: Duer det hvide bord til et køkken i eg? Hvor skal lampen hænge? Hvad passer til mig?

 Tegner i hånden
For den erfarne indretningsarkitekt, Tine Hundrup, går indretning til gengæld som en leg, som ofte indbefatter farveblyanter og papir. Hun tegner altid skitser og forslag i hånden. Det har hun det bedst med, og det er med til at sikre den høje grad af personlighed, som kendetegner hendes arbejde. – Her kan kunderne være helt sikre på, at de ikke får et hjem, som ligner naboens.

”Jeg elsker at lave vidt forskellige huse tilpasset vidt forskellige mennesker, og når jeg arbejder, er min egen stil uvedkommende. Jeg mærker husets stemning og ser på, hvem der skal bo der. Hvad passer til deres smag? Hvad fungerer til deres livsstil? Mit mål er at skabe personlige hjem, hvor beboerne er glade for at bo. Jeg tilfører altid et twist. En farve på væggen, unikke klinker eller noget helt tredje.”

Mund til mund-kunder
Den travle kvinde behøver ikke at gøre meget ud af markedsføring for at have kalenderen fuld. Ofte har kunderne hørt om hende eller set hendes smukke projekter hos venner eller bekendte. Når de ringer, søger de professionel hjælp til at forny et køkken, købe møbler eller skabe et unikt hjem, hvor farver og interiør udgør en harmonisk helhed. Nogle har endda så stor tillid til Tine, at hun bliver taget med på råd, når det handler om de små beslutninger.

 

”Enkelte af mine kunder tør nærmest ikke købe en pude uden at spørge mig først,” fortæller hun.

Eksklusive løsninger til gode priser
Tine Hundrup har specialiseret sig i at tegne og levere individuelt tilpassede køkkener, bad og garderobe, som produceres hos en dygtig snedker. Trods ekstremt høje kvalitetskrav, leverer hun luksus uden standardløsninger til priser, der er overkommelige.

”Jeg har ikke noget stort showroom, en fabrik eller andre fordyrende led, og mine leverandører er nøje udvalgt gennem mange år. Derfor er det muligt at få de lækreste løsninger med fine detaljer til en meget konkurrencedygtig pris.”

 Med base i hjemmet i Hasseris i Aalborg har Tine Hundrup både private og erhvervskunder i Danmark, Norge og andre lande. Nogle får hjælp til at indrette et helt hotel, mens andre søger løsninger til et hus, en stue, et badeværelse, en specialdesignet vægreol – eller bare indkøb af møbler, puder og nips.