Fra håndværker tilbud til drømmehus

Bolig, DIY, Indretning Sabina Therese Haysen

Vi købte vores hus i 2008 og har selv gennemrenoveret det fra A til Å. Vi var ikke bange for at kaste os ud på dybt vand og gøre alting selv.

Huset havde stået tomt i 2 år og vi fik det forhandlet ned i en yderst fornuftig pris.

Vi startede med at rive vægge ned, skifte vinduer og døre og trak i malertøjet, så snart vi havde et ledigt øjeblik. Jeg kan faktisk ikke huske ret meget andre end besøg i Bauhaus og Harald Nyborg de første 2 år. At istandsætte et hus kan føles lige så hårdt som at løbe et marathon hver eneste dag. I bare tæer. Uden vand undervejs. Efter knap 1,5 år i huset blev vi gravide med vores første barn, midt i byggeprocessen. Her levede vi uden køkken og lavede mad i gangen i 4 måneder. Efterfølgende fik badeværelset en tur og vi badede hos familie og venner med en baby under armen i 3 måneder. Vores børn har altid været med i processen og har fået stukket en pensel eller plastik skruetrækker i hånden. Sålænge de er sammen med os, elsker de at få lov til at være en del af arbejdsholdet!

Undervejs bliver man bedre til at sætte pris på og fejre små ting i hverdagen. Flere gange har vi rejst ud i verden for at få et break fra byggeriet og hoppe ud af hamsterhjulet, hvor hverdagen går alt for stærkt. Det her ikke kun givet os en masse tid sammen, det har gjort, at vi sætter utrolig meget pris på vores hjem og ikke tager små ting for givet.

Et stærkt og kreativt hold
Gennem de seneste 8 år er vi blevet et stærkt hold og i dag arbejder vi begge to selvstændigt hjemmefra i vores hus med vores virksomheder Sabinasverden og Rough Stuff Design, hvor Anders laver håndlavede plankeborde, trallebænke og andre unikke designs.  Udover arbejdet i Sabinasverden hjælper jeg virksomheder med branding på de sociale medier og indretter private hjem sammen med Anders. Hårdt arbejde betaler sig både i et byggeprojekt og i sin egen søgen mod drømmejobbet, vi selv har skabt udfra evner og interesser.

“Om vores huskøb var skæbnen til et nyt og kreativt liv, det ved jeg ikke. Men det har i hvert fald ført en masse nye eventyr med sig. Og dem kan man ikke få for mange af!” – Sabinas verden

Sabinas 5 indretningstips

• Vær ikke bange for at bringe små finurlige ting ind i din indretning. Folk må gerne se, det er dig, der bor her!

• Mal en væg i hvert rum. Det kan lynhurtigt give et nyt look og kan skiftes ud, når en ny sæson starter.

• Hold øje på loppemarkeder og rejser. Der er små skatte overalt, som ikke andre har i deres hjem.

• Planter hygger og skaber et sundt indeklima. Vælg nemme planter, hvis du som mig ikke har grønne fingre!

• Ryd stuen en gang om året og flyt rundt på dine møbler. Så har du et nyt hjem kvit og frit!