Forny dit hjem med den rigtige maling – del 2

Bolig, DIY, Indretning Sadolin

Do it yourself eller DIY, som det hedder i den forkortede udgave er en populær og spændende trend, som giver dig mulighed for at skabe et helt unikt og personligt hjem. Det fede ved DIY er, at det kan gøres med ganske få midler for, så det er noget de fleste mennesker har mulighed for at prøve kræfter med.

Det kan eksempelvis være i form af et gammelt klædeskab fundet på et loppemarked, som får nyt liv i gennem en grundig slibning og en omgang flot maling samt nye dørgreb. Med lidt kreativitet får man sig et smukt og unikt møbel, og det gamle klædeskab, som måske ellers var røget i containeren, får forlænget sin levetid – det er både moderne designtrend og lige i tidens bæredygtige ånd.

En omgang sætter ikke blot et personligt præg, men kan give et gammelt møbel et hely nyt og anderledes udtryk.

Bloggeren Jill Lyme aka @made.by.mee på Instagram har fx begået et rigtig flot DIY projekt med et gamle bord hun har opfrisket med vores Heavenly Grey, som er en af vores smukke nuancer fra vores nye kollektion i 2018.

Kollektionen består af 8 flotte farver, som passer til alle husets rum. Kombiner farverne efter din egen smag og indretningsstil og skab et personligt og stemningsfyldt hjem.