Outrup – klassiske vinduer har også god energi

Bolig, Indretning, Nybygger

KLASSISKE VINDUER HAR OGSÅ GOD ENERGI  


Med smukke, sprossede vinduer rammer husene i Lille Skagen den oprindelige Skagen-arkitektur spot on. Samtidig opfyldes de høje krav til kvalitet og lavenergi.

Ved Skagen skyder en ny bydel op, hvis gule huse med sprossede vinduer og røde tage ligner de typiske skagenshuse på en prik. Netop vinduerne betyder meget for det autentiske udtryk, fortæller salgschef i Outrup Vinduer & Døre, Jan Kampman:

”Som vinduesleverandør har vi været med fra tegneprocessen. Der er lagt stor vægt på at ramme skagenshusets arkitektur med et klassisk vindue, som også er supermoderne og energirigtigt.”

Det klassiske udtryk med de smalle sprosser kendes også fra patriciervillaen. Sprosserne er ikke gennemgående. Mellem ruderne ligger en afstandsprofil, så synsindtrykket fuldendes. Det sikrer en energirigtig rude med gennemtænkt design og optimalt lysindfald.

Outrup producerer også højkvalitetsvinduer og døre til nybyggerier, hvor der er andre krav til funktion og design:

”Vinduerne i moderne huse er store felter med meget glas og skydedøre uden sprosser. Også her fokuserer vi på energi og et godt indeklima.”

Outrup fremstiller elegante, danskproducerede kvalitetsvinduer og døre i træ og træ/alu til håndværksmestre landet over. Som privat bygherre er man velkommen til at besøge fabrikken og blive inspireret.